onsdag 20. mars 2013

skoleplansje og bloggbesøk

Nå er endelig bloggen min oppe og går igjen, etter fullstendig tørke.. Har fått litt klager på det ja:) men skolen, jobb og familie tar endel av tiden min.. men savner bloggingen masse..
Det er blitt endel forandringer hjemme, så jeg skal prøve de neste dagene og oppdatere dere litt..
I går var jeg og ei venninne på på roadtrip til Sandefjord.. Vi har lenge fulgt bloggen til Kaspara. Kasparas regnbue, kjempe flott retroblogg.. og hun skulle selge ut litt og da måtte vi bare ned og se. Vi ble sittende og skravle i ett par timer og kose oss med kaffe og fikk omvisning hjemme hos henne. Utrolig flott dame bak bloggen, hadde en kjempe flott kveld:) Tusen takk for det:)
Jeg kjøpte denne kjempe fine gamle skole plansjen som har hengt på en skole i Sandefjord som nå er lagt ned.. planen var først rommet til eldste gutten, men den endte mitt i stua:)
Passer helt perfekt:) På bilde ser dere også den nye fargen i stua:)


Venninna kjøpt to senneps gule klype lamper, de var RÅÅÅ lekre og en skoleplansje med ender på:) Blir spennende og se hvor de får hedersplass etterhvert:)

Jeg prøver og få inn litt farger hjemme etter er laaaang periode med bare lys og hvitt.. så vi får se hvor mye jeg tørr.. Fikk masse inspirasjon etter blogg besøket, mannen hjemme er litt nervøs tror jeg:)

Kommer plutselig tilbake:)

1 kommentar:

 1. Heisan!
  Så GØY med gjenopplivet blogg!!! Tusen takk for sist, det var noen trivelige "kunder". Veldig koselig med besøk fra andre siden av fjorden!
  Så artig at det ble stueplass på plansjen. Du var så sikker på at den skulle henges på et barnerom da du var her.
  Veggen ser helt nydelig ut, jeg er veldig glad i grått!
  Blir spennende om det blir flere fargeinnslag etter hvert.
  Nydelig helg til deg og dine og glade påskedager!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...